Waarom Superheroes t-shirt?

Wij, Mariëtte Niënhaus en Bart Stuurman, zijn twee “kleine” zelfstandigen die met dit idee kwamen om iets goeds te doen voor de maatschappij in deze surrealistische tijden. Onze werkzaamheden vielen toch nagenoeg stil, dus de creatieve radar ging op volle toeren draaien. Zo ontstond het idee om de bijzondere en hardwerkende mensen die Nederland tijdens deze crisis draaiende houden, in het zonnetje te zetten. Dit keer eens niet door volwassenen, maar door kinderen.

Er werd een schets gemaakt van het idee, deze schets werd door grafisch designer, Jurjen Hendiks, omgezet in een echt logo en daarnaast vonden we een stoer bijpassend, stoer shirt.

Middels dit shirt leren de kinderen op speelse wijze dat de artsen en verpleegkundigen, de post & pakketbezorger, de supermarktmedewerkers, de politieagenten, vuilnismannen & vrouwen en natuurlijk alle andere vrijwilligers in diverse beroepsgroepen allemaal heel belangrijk zijn: kortom echte SUPERHEROES!

Als goed doel hebben we gekozen voor De Voedselbank. Niemand mag toch honger lijden in deze onzekere tijd? De volledige marge ( verkoopprijs-productiekosten & verzendkosten) worden dan ook gedoneerd. Help je ons mee een groot succes te maken van deze actie? Bestel jouw shirts op www.superheroes-shirt.com en spread the word!